U subotu, 3. 6. 2017. godine u prostorijama Islamske gimnazije dr. Ahmeda Smajlovića organiziran je zajednički iftar u organizaciji Islamske zajednice u Hrvatskoj i veleposlanstva Države Katar. Iftaru su prisustvovali čelnici Islamske zajednice u Hrvatskoj zajedno s 100-ak izbjeglica iz Hotela Porin i 50-ak učenika Gimnazije. Svjedočili smo prekrasnom iftaru gdje smo još jednom pokazali solidarnost i otvorenost prema izbjeglicama.

ODRŽAN IFTAR U ORGANIZACIJI ISLAMSKE ZAJEDNICE U HRVATSKOJ I DRŽAVE KATAR

U nedjelju, 4. 6. 2017. godine u prostorijama Islamske gimnazije dr. Ahmeda Smajlovića organiziran je zajednički iftar u organizaciji Islamske zajednice u Hrvatskoj i veleposlanstva Države Katar, kojem  su prisustvovali čelnici Islamske zajednice u Hrvatskoj, članovi misije Veleposlanstva Katara te oko 150 džematlija.

Spomenuti iftar sada već tradicionalno priređuje Veleposlanstvo Države Katar u Republici Hrvatskoj, odnosno Nj. E. šeika Moza Bint Nasser Bin Ahmed Ali Al - Thani. Iftar Veleposlanstva Države Katar svjedoči dobrom razumijevanju i njegovanju dobrih odnosa Države Katar i Islamske zajednice u Hrvatskoj.